#53 nu chiar VéloStan, ci Vélo de cluj

Bună seara tuturor. Cred că v-am lipsit nespus de mult, am primit scrisori de n-am putut să le citesc, m-am îngropat în bileţele de dragoste iar fetele toate s-au înghesuit să  pozeze alături de mine!  Doar că în lipsă de idei, n-am vrut să apar aşa, fiecum. S-ar putea, în orice caz, să-mi rezerv toamna pentru Ghidul Aiuristic 2010, o chestie pe care tocmai am inventat-o, deşi nu ştiu în ce va consta şi ce va însemna. Dar până una-alta, să ne plimbăm cu bicicletele, să profităm de-o toamnă à la Cluj !

Advertisements

~ by Marius Casian on September 25, 2010.

2 Responses to “#53 nu chiar VéloStan, ci Vélo de cluj”

  1. Draga MC,

    am innebunit si m-am facut de vreo cateva ori bine de cand n-am mai trecut pe la tine. Si doar stii ca nebunia e o boala care dureaza, nu trece cu una cu doua. Apoi recuperarea, cum se zice acum, a durat si ea tocmai multisor. Apoi au fost anotimpuri intregi cand, teafar, m-am jucat pe-afara. dar am uitat de tine. si apoi iarasi boala, lunga, si iarasi, cum se zice, “recuperarea”, si tot asa anotimpuri intregi…Nu mai zic mai departe. Oricum vad ca tu esti bine. Si asta e un lucru important. Acusi o sa fie 2011. Mie, unul mie cam teama. Mi-e frica de craciun si de revelion si de anul nou. Mie frica mai ales ca n-o sa fie nou decat pentru cateva minute, maxim cateva zile. Apoi o sa imbatranim in el. O sa fie la fel ca inainte. Nu stiu de ce dracu, dar pur si simplu nu poate sa fie altfel!

  2. Dragă Paul,
    nici n-am văzut că mi-ai scris. Adică am văzut, dar numai acum. Acum când mai e doar o zi şi o să rămân singur de sărbători. O să rămân singur. Îmi vine greu să cred, dar o să rămân singur.

    O să îmbătrânim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: